Forever Young
Super Junior in Malaysia . AGAIN ?
Wednesday, April 27, 2011 . 1 word(s) .


Konsert percuma Super Junior M 28 Mei

PUTRAJAYA — Kumpulan muzik terkenal dari Korea, Super Junior M, akan mengadakan konsert percuma pada 28 Mei ini sempena Himpunan Sejuta Belia di sini.
Menteri Belia dan Sukan, Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek berkata, konsert itu bertujuan menarik lebih ramai belia menyertai sambutan yang akan berlangsung dari 27 hingga 29 Mei.
Beliau berkata demikian ketika berucap pada majlis prapelancaran tiga segmen sempena sambutan tersebut iaitu Segmen Modal Insan, Segmen world Youth Fantasy dan Clash of the Bands, di sini hari ini.
Menyentuh segmen-segmen tersebut, Ahmad Shabery berkata di bawah Segmen Modal Insan, sebanyak 26 aktiviti dirancang termasuk khutbah Jumaat khas, Karnival Angkatan Tentera Malaysia, Karnival Polis Diraja Malaysia, Pesta Buku/Majalah dan Festival Amal Islami.
“Seramai 1,500 anggota tentera dan 500 anggota polis dijangka melibatkan diri dalam segmen ini, tidak termasuk jumlah anggota yang akan bertugas di setiap lokasi acara. — Bernama


OMG !!

They will coming to Malaysia SOON!!??? I am soooooooooooooo HAPPY rite now!!!!!!!!!!!! Photobucket  Hopefully its TRUE!!!! ^^

If true, saya SANGAT SAYANG Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek!! :))

Well, i dont care whether its Super Junior, or Super Junior M, as long as i can see my Baby Donghae......

Photobucket
Thanks for reading :)
Older Post . Newer Post